Avui comencen les obres d’adequació de l’accés a l’Escola Charlie Rivel, de Collblanc. S’hi crearà una segona entrada i sortida que donarà accés al pati i al servei de cuina, espais separats de la resta d’activitat del centre que podran funcionar així de forma autònoma.

Amb aquesta actuació es millorarà la connexió entre el carrer i el pati, per poder celebrar-hi actes a l’aire lliure sense haver de passar pels espais interiors d’ús habitual de l’escola.

Els treballs afecten una superfície de 127 m2 ocupada pel menjador i les zones adjacents de neteja, magatzem i material, que es reubicaran en altres espais per construir-hi el passadís de connexió directa entre el pati i el carrer i d’accés al servei de cuina, amb un recorregut d’itinerari accessible.

Les obres tenen un cost de 47.000 euros i un termini d’execució previst de dos mesos.