L’Ajuntament de Begues ha aconseguit per fi la subvenció per a dotar la Cova de Can Sadurní d’un espai d’interpretació de la prehistòria, amb centre de recepció de visites i l’adequació dels accessos al jaciment arqueològic.
L’Ajuntament de Begues es va presentar a la convocatòria d’ajudes del programa de foment del patrimoni cultural i industrial de l’Àrea Metropolitana, amb l’objectiu d’obtenir finançament per a projectar un centre d’interpretació de la prehistòria de la Cova de Can Sadurní.

Els treballs inclosos en el projecte passen per la creació d’un centre de recepció de visitants, amb espai de divulgació i difusió, així com l’adequació dels accessos al jaciment arqueològic, per potenciar la seva promoció al públic.

Aquesta era la segona vegada que l’Ajuntament sol·licitava l’ajuda, i en aquesta ocasió, el plenari del Consell Metropolità de l’AMB ha aprovat la concessió d’aquesta subvenció, que encaixa en la línia estratègica de finançament mitjançant aportació dels fons europeus FEDER.

Aquests diners, sumats a l’aportació de fons propis de més del 50% del total que farà l’Ajuntament de Begues, i que ja estan recollits en el pressupost municipal d’aquest 2020, permetrà l’inici dels treballs.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here