El Centre Comercial Ànecblau va reinaugurar aquest cap de setmana la seva nova zona de restauració i lleure, un espai innovador que aposta per una experiència basada a la sostenibilitat i els espais oberts, mitjançant noves zones lluminoses i un jardí exterior. Tot i la pandèmia, el ferm compromís de crear un espai únic i innovador ha permès la reinauguració de la nova zona de restauració i lleure d’Ànecblau amb un acte institucional i una setmana plena d’activitats.

El projecte ha suposat una inversió de més de 16 milions d’euros i ha aconseguit una transformació total d’Ànecblau que ara compta amb una zona de restauració dominada per la llum natural i una imatge unificada. També s’ha dut a terme la renovació dels cinemes, operats per Yelmo i convertits ara en un espai d’última generació amb 9 sales premium i una sala júnior.

Ana Torres, gerent del centre comercial, va destacar queaquest nou espai lluminós i mediterrani està pensat per a la comoditat de l’usuari. Una reforma que és el resultat d’un treball ardu de tot l’equip i de la col·laboració de tots els nostres operadors”.

Anteriorment, el centre comercial era una galeria interior per on circular, amb la reforma s’ha aconseguit impulsar l’atractiu del centre comercial, obrir-lo a l’exterior, atraient més operadors i donant protagonisme a la il·luminació. La façana transparent de 400 m2 de vidre permet introduir la llum natural i donar visibilitat a l’exterior i s’ha substituït el corredor d’entrada per un gran vestíbul obert amb espai per a operadors, clients i esdeveniments.

L’alcaldessa de Castelldefels, María Miranda, va assistir a la reinauguració i va declarar que el repte per als propers anys serà continuar treballant perquè l’Ànecblau formi part del dia a dia del municipi i, especialment, potenciar la relació amb el comerç local de la ciutat. En el context actual, amb la pandèmia encara present, tots estem treballant pel creixement de Castelldefels”. L’alcaldessa María Miranda va voler remarcar que Ànecblau mateix va participar en l’elaboració de l’Acord de Ciutat, juntament amb 150 veïns i veïnes de diferents àmbits, per la recuperació econòmica i social de Castelldefels. Avui, la recuperació avança a bon ritme, i seguim treballant sense parar perquè ningú no es quedi enrere”.

 

100% mediterrani

Una de les grans singularitats de l’obra és la marquesina de fusta laminada de la plaça central del nou edifici de restauració i lleure, composta per bigues -de 40 metres i una tona i mitja de pes cadascuna- que simulen el moviment de les onades del Mar Mediterrani i/o les dunes de sorra de la platja.

S’ha creat un atractiu i sostenible espai exterior de 4.325 m2, projectat com un paisatge mediterrani (la gramínia és la protagonista del jardí, reflex de la costa de Castelldefels), on s’ha traslladat part de l’oferta gastronòmica del centre comercial als nous quioscos de restauració.

Aquesta obra també ha estat una oportunitat per millorar aspectes capitals com la sostenibilitat (pel que fa a consums i manteniment) i l’accessibilitat de l’edifici (eliminant barreres arquitectòniques tant a l’interior com a l’exterior del centre). D’altra banda, la rellevància de l’amplitud i els espais oberts és el reflex del compromís d’Ànecblau per adaptar-se a les necessitats dels clients després de la pandèmia, prioritzant-ne tant la seguretat com la dels professionals.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here